Το Κατάστημα μας

Η εταιρεία JE T’ AIME BABY CARE LIMITED, με εμπορική επωνυμία Je t’ aime by mini-lo, ειναι Κυπριακή εταιρεία με έδρα το Παραλίμνι.

Την δεκαετία του 70’ ο Αδάμος και η Μαρίνα Λοΐζου δημιούργησαν ένα μικρό κατάστημα με παιδικά έπιπλα και είδη βρεφανάπτυξης. Το κατάστημα μεταφέρθηκε τη δεκαετία του 80’ από τον μικρό και λιτό χώρο σε μεγαλύτερο χώρο όπου επεκτάθηκε με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων. Την πρώτη δεκαετία του 2000, το κατάστημα έκλεισε αφού δεν υπήρχε διάδοχη κατάσταση. Η αγάπη όμως για το αντικείμενο κράτησε το ενδιαφέρον, και η απόφαση για επαναδραστηριοποίηση δεν ήταν δύσκολη. Σήμερα βέβαια ανάλαβε δράση η νέα γενιά.

Φιλοσοφία μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του παιδιού, από 0 – 7 χρονών. Η μητέρα είναι ο σημαντικότερος αγοραστής και θέλουμε να την εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας της λύσεις για το πολυτιμότερο δώρο του Θεού, το παιδί της.

Στην έκθεση μας θα βρείτε σειρά βρεφικών και παιδικών προϊόντων, ειδών εγκυμοσύνης, ειδών βρεφανάπτυξης, παιδικών επίπλων και εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Με ειδική παραγγελία μπορούμε να επεξεργαστούμε αξεσουάρ ειδών βάπτισης.

Επίσης, ενισχύουμε την αγορά με εξοπλισμό παιδικών σταθμών, χώρων εστίασης, ξενοδοχείων, νηπιαγωγείων, καθώς και προϊόντων για παιδιατρικές κλινικές.
Το κατάστημα, τα γραφεία και οι αποθήκες μας, 840μ2, βρίσκονται στην Λεωφόρο 1ης Απριλίου 118 στο Παραλίμνι. Διαθέτει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με εύκολη πρόσβαση και για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ).

Με εκτίμηση,
η ομάδα Je t’aime by mini-lo